ÇOCUK EVLERİNDE BAYRAM COŞKUSU

25 Mayıs 2020 Pazartesi 14:24 ÇOCUK EVLERİNDE BAYRAM COŞKUSU Elazığ Belediye Konservatuvarı tarafından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evlerinde düzenlenen bayram etkinliğinde çocuklar bayram sevincini doyasıya yaşadılar.

Elazığ Belediyesi, bayram süresince hizmetlerini kesintisiz sürdürürken, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evlerindekalan çocukları da unutmadı.

Korona virüs (KOVİD-19) tedbirleri kapsamında tüm yurtta arife günü başlayıp bayram boyunca devam edecek sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle vatandaşlar bayramı evlerinde geçirirken, Elazığ Belediye Konservatuvarı tarafından ÇocukEvlerinde kalan çocuklara özel bayram etkinliği düzenlendi.

Elazığ Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Koro Şefi Aygün Çam,  Türk Sanat Müziği Koro Şefi Gültekin Demirbaş ve Tiyatro Bölümü Bölüm Başkanı Mehmet Reşat Bulut, Çocuk Evlerinde kalan çocuklarla buluştu.

Karagöz-Hacivat Gölge Oyunu ve geleneksel Ramazan bayramı etkinlikleriyle keyifli zaman geçiren çocuklar, müzik dinletisi ve ses yarışmasıyla bayram coşkusunu ve neşesini doyasıya yaşama fırsatı buldular.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü