Cami ve Türbeler Gül Kokuyor

25 Mayıs 2018 Cuma 09:20 Cami ve Türbeler Gül Kokuyor Elazığ Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla şehirde bulunan cami, mescit ve türbelerin temizliğini günlük belirli periyotlarla gerçekleştiriyor. Vakit namazı aralarında belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında cami halıları yıkanıyor ve ardından gül kokuları sıkılıyor.

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar vatandaşların takdirini kazanarak, Ramazan ayının atmosferine uygun bu çalışmalar dolayısıyla  belediye ekiplerine teşekkür ediyorlar.

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Vatandaşımızın ibadetlerini daha sağlıklı ve hijyenik şekilde yerine getirebilmesi için Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz camilerde halı yıkama ve türbelerde genel temizlik çalışmalarını itina ile yürütüyorlar. Ramazan süresince bu tür çalışmalarımız devam edecektir” denildi.

Hizmet Kategorisi Temizlik Hizmetleriİlgili Müdürlük Temizlik İşleri Müdürlüğü