ÇADIR KENTLERDE TEMİZLİK

03 Mart 2020 Salı 13:27 ÇADIR KENTLERDE TEMİZLİK Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından depremzedelerin konteyner kentlere yerleşmesiyle birlikte kaldırılan çadır kent alanlarında temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Elazığ’da 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8'lik depremin ardından yaraların sarılması amacıyla çalışmalar devam ediyor. Depremin ardından evleri zarar gördüğünden çadır kentler, spor salonları ve geçici bakım merkezlerinde barınan vatandaşlar, 5 noktada oluşturulan konteynerkentlere yerleşmeye başladı. Vatandaşların konteyner kentlere taşınmaya başlamasıyla boşalan çadırlar kaldırılarak alanda temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında çadır kentalanlarında atıklar toplanarak titiz bir temizlik çalışması gerçekleştiriliyor.

Hizmet Kategorisi Temizlik Hizmetleriİlgili Müdürlük Temizlik İşleri Müdürlüğü