Cadde ve Sokaklara Gül Suyu Sıkıldı

11 Haziran 2018 Pazartesi 18:00 Cadde ve Sokaklara Gül Suyu Sıkıldı Elazığ Belediyesi ekipleri, bin geceden daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, şehrin cadde ve sokaklarına gül suyu sıktı

Ramazan ayı süresince belirli periyotlarda cadde, sokak ve camileri gül suyu ile yıkayan ekipler Kadir gecesinde de Gazi Caddesi, Zübeyde Hanım Caddesi ve Hürriyet Caddesi başta olmak üzere şehrin yoğun caddelerine gül suyu serpti. Veteriner Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama cihazlarına gül suyu dolduran ekipler özellikle iftar çadırının bulunduğu güzergâhlara bol miktarda gül suyu sıktı. İlaçlama esnasında sokakta bulunan vatandaşlarımızda duydukları koku karşısında memnuniyetlerini dile getirerek Elâzığ Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

İFTAR ÇADIRINDA AHMET YÜCE KONSERİ

Her gün binlerce kişinin bir araya gelerek oruç açtığı iftar çadırı, Kadir Gecesi’nde de vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gördü.

Alana gelen vatandaşlara gül kolonyası ve gül lokumu ikram edildi. Daha sonra Tasavvuf müzik sanatçısı Ahmet Yüce sahne alarak sevilen ilahilerini seslendirdi. 11 Haziran Pazartesi akşamı ise grup gençlik sahne alacak. Her gün farklı ilahi sanatçılarının yer aldığı ve ramazanın özüne uygun programların gerçekleştirildiği etkinliklerden hemşerilerimizde duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü