BELEDİYEDEN SU KESİNTİSİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI

21 Mayıs 2019 Salı 22:30 BELEDİYEDEN SU KESİNTİSİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ UYARI Keban Barajı gölünde su seviyesinin yükselmesi sebebiyle Elazığ Belediyesine ait su kuyularının su altında kalmasından dolayı şehir genelinde kısmi su kesintileri yaşanacak.

Belediyeden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Keban Baraj gölünde su seviyesinin yükselmesi sebebiyle baraj kenarındaki belediyemize ait su kuyularından şehir merkezine bir süre su akışı kesintili olarak sağlanacaktır. Yaşanan bu olumsuz durum sebebiyle Cumhuriyet, Çayda Çıra, Yıldızbağları, Ulukent, Doğukent, Üniversite, Olgunlar, Rızaiye, İzzetpaşa, Harput, Sugözü, Göllübağ ve Yeni Mahalleye akşam saatlerinde su belirli aralıklarla verilecektir. Yeni kuyuların tespiti noktasında çalışmalara acilen başlandığını bildirir, yaşanan aksaklıklardan dolayı tüm vatandaşlarımızdan özür dileriz” ifadelerine yer verildi.

Hizmet Kategorisi Su - Kanalizasyon Hizmetleriİlgili Müdürlük Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü