BELEDİYE PERSONELİNE ETKİLİ İLETİŞİM VE DİKSİYON EĞİTİMİ

10 Ocak 2020 Cuma 10:49 BELEDİYE PERSONELİNE ETKİLİ İLETİŞİM VE DİKSİYON EĞİTİMİ Elazığ Belediyesi, personele yönelik Etkili İletişim ve Diksiyon Eğitimi başlattı.

Elazığ Belediyesi tarafından personele yönelik hizmet içi eğitim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sürdürülen eğitim çalışmaları kapsamında Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeline yönelik haftada 2 gün olmak üzere 1 ay sürecek Etkili İletişim ve Diksiyon Eğitimi başlatıldı. Elazığ Belediyesi Hazar Salonunda düzenlenen eğitim seminerine, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Özden Özen ve personel katıldı.

Elazığ Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü Sorumlusu Mehmet Reşat Bulut tarafından verilen eğitimde, ses eğitimi, beden dili, nefes eğitimi, vurgu ve tonlama başlıkları altında katılımcılara; güzel ve etkili konuşma teknikleri ile sosyal yaşamda bireyin kendini en doğru ve etkili biçimde ifade edebilme teknikleri hakkında bilgilendirme sağlanıyor.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü