BELEDİYE İŞLEMLERİNDE KOLAYLIK

05 Mart 2018 Pazartesi 18:36 BELEDİYE İŞLEMLERİNDE KOLAYLIK Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, belediyenin yaptığı hizmetleri ile tahsilat işlemlerini vatandaşlarımıza daha kolay ve hızlı aktarmak için gelişen ve değişen teknolojiyi halkın hizmetine sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda vatandaşlarımızın belediye binasına gelmeden işlemlerini daha kolay gerçekleştirebilmesi için ‘e-Belediye’ projesi çerçevesinde geliştirilen Kiosk cihazlarının kurulacağı 15 ayrı nokta belirlenerek yapım çalışmalarına başlandı.

Dokunmatik bilgi terminalleri olarak da adlandırılan Kiosklar Mayıs 2018 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayacak.

KİOSK CİHAZIYLA HANGİ İŞLEMLER YAPILIR?

Vatandaşlarımız gelişen teknolojiye paralel olarak hayata geçirilen Kiosk cihazları ile ulaşım ve su kartlarına yükleme yapabilme, emlak rayiç sorgulama, borç ve ödeme işlemlerini sorgulama, proje takibi ve nöbetçi eczane sorgulama gibi hizmetlerden yararlanabilecek.

Hizmet Kategorisi E-Belediye Hizmetleriİlgili Müdürlük Bilgi İşlem Müdürlüğü