BELEDİYE EKİPLERİ DEPREMZEDELERE TAHSİS EDİLECEK ESKİ HASTANEDE İLAÇLAMA YAPTI

13 Şubat 2020 Perşembe 15:19 BELEDİYE EKİPLERİ DEPREMZEDELERE TAHSİS EDİLECEK ESKİ HASTANEDE İLAÇLAMA YAPTI Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, depremzedelere tahsis edilecek olan eski Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasında ilaçlama ve dezenfekte çalışması yaptı.

24 Ocak'ta meydana gelen depremin ardından tüm birimleriyle vatandaşın yaralarını sarmak adına yoğun bir çalışma süreci geçiren Elazığ Belediyesi, vatandaşların mağduriyetini giderebilmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri de bu kapsamda eski Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasında ilaçlama ve dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

Çalışmalar kapsamında binanın içerisine biyosidalilaç uygulaması ve dezenfeksiyon işlemi yapılırken, virüs, bakteri ve mantarlara karşı etkili olan dezenfeksiyonda gümüş iyonlara sahip dezenfektan tercih edildi.

Hizmet Kategorisi Veteriner Hizmetleriİlgili Müdürlük Veteriner İşleri Müdürlüğü