Başkan Yanılmaz’dan Terziler Odası’na Ziyaret

10 Nisan 2018 Salı 08:23 Başkan Yanılmaz’dan Terziler Odası’na Ziyaret Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Sivil Toplum Kuruluşları ile Esnaf Odaları’na ziyaretlerini sürdürüyor

Geçtiğimiz günlerde seçimi yapılarak yeniden başkanlığa seçilen Terziler Gömlekçiler ve Şapkacılar Oda Başkanı Erdem Özatlı’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Başkan Yanılmaz, esnafın sesine kulak verdiklerini ifade etti.

Terziler Oda Başkanı Özatlı, “Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’ın esnafa verdiği destek takdire şayandır. Kendileri şehrimiz adına birçok güzellik sergilemiştir” dedi.

Belediye olarak esnafla sürekli iç içe olduklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise açıklamasında şunları belirtti:

“Geçtiğimiz günlerde seçimleri yapılarak yeniden Terziler Oda Başkanlığına seçilen Erdem Özatlı ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Esnafımız kazandıkça bu şehir kazanıyor. Bizler dört yıl içinde sürekli esnafımızla bir arada olduk, onların daha çok kazanç elde etmeleri adına ve istihdama yönelik mücadelemizi sürdürdük. Bizler birbirimizin çözüm ortağıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Oda Başkanımız Erdem Özatlı ve ekibine başarılar diliyorum.”

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü