Başkan Yanılmaz’dan Miraç Kandili Mesajı

13 Nisan 2018 Cuma 16:02 Başkan Yanılmaz’dan Miraç Kandili Mesajı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Miraç Kandili ve içinde bulunulan üç ayların birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulunulan Başkan Yanılmaz, mesajında şunları ifade etti

“Milli ve manevi günler, insanları birbirlerine yaklaştıran ve kaynaştıran, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği önemli anlardır. Üç ayların başlangıcında idrak ettiğimiz Regaib Kandili’nin ardından feyiz ve bereketin arttığı bir başka mübarek gece olan Miraç Kandili’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu da hep birlikte yaşıyoruz. Gönül dünyamızı kirleten duygulardan arınıp, sevgi ve kardeşlik hislerimizi güçlendirmek temennisiyle; bu kutlu gecenin, ülkemiz ve dünyaya barış getirmesini Yüce Allah’tan niyaz eder, hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Miraç Kandili’ni en içten duygularımla tebrik ederim.”

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü