BAŞKAN YANILMAZ’DAN 10 KASIM MESAJI

10 Kasım 2018 Cumartesi 10:32 BAŞKAN YANILMAZ’DAN 10 KASIM MESAJI Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, bağımsızlık mücadelesinin lidreri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve saygıyla andıklarını dile getiren Başkan Yanılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıldönümünde bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz.  Atatürk, Türk tarihine yön vermiş, ülkemizin geleceğine ışık tutmuş, bağımsızlık mücadelesi veren diğer ülkelere de örnek olmuştur. Onun öncülüğünde başlatılan ve günümüzde de sürdürülen bu ileri hamlelerle ülkemiz büyük bir değişim yaşamış, dünya devletleri arasında gücünü kanıtlamıştır. Türk milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünce ve ilkelerinden aldığı ilhamla ilerlemesini sürdürürken, ülkesini çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarma azim ve kararlılığı ile geleceğe yürümektedir. Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyine eriştirmek hepimizin ortak hedefidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü