Başkan Yanılmaz Tv Net’e Konuk Oldu

08 Ekim 2018 Pazartesi 09:08 Başkan Yanılmaz Tv Net’e Konuk Oldu Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, TV NET kanalında Derya Uğur Öner’in hazırlayıp sunduğu ‘Gezgin’ programına konuk olarak belediye olarak yaptıkları çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hayata geçirdikleri önemeli projeler ile şehrin yaşam seviyesini yükselttiklerini kaydeden Başkan Yanılmaz, göreve geldikleri 2014 yılından sonra belediye olarak şehrin dinlenme ve piknik alanı ihtiyacını karşılamak adına yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Başkan Yanılmaz, Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı, Cip Barajı Mesire Alanı, Kültür Park, şehirde kardeşlik köprüleri kuran Hayır Çarşısı’nı, Türkiye’nin örnek projeleri arasında yer alan Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Bakımevi’ni, şehrin trafik sorununa çözüm getiren altı şeritli yollar ile alt geçitleri bir bir hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Yanılmaz, bu çalışmaların yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarına da özel önem verdiklerini kaydetti.

Haber Videosu İlgili VideoHizmet Kategorisi Tanıtım Hizmetleriİlgili Müdürlük Basın Yayın ve Halkla İlş Müd.