BAŞKAN YANILMAZ;” HAİNLER EMELLERİNE HİÇBİR ZAMAN ULAŞAMAYACAK”

17 Ağustos 2018 Cuma 15:47 BAŞKAN YANILMAZ;” HAİNLER EMELLERİNE HİÇBİR ZAMAN ULAŞAMAYACAK” Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 18 Ağustos 2016 tarihinde İl Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen hain terör saldırısının yıldönümünde bir kınama mesajı yayımladı

Başkan Yanılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi. “İl Emniyet Müdürlüğü'ne bomba yüklü araçla düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu, 110'u polis 217 kişinin yaralandığı terör saldırında şehit olan polislerimize bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyor, terörün her türlüsünü lanetliyorum.

Şehrimizin ve ülkemizin huzurunu bozmak isteyen hainler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Her zaman olduğu gibi saldırı sonrasında da Elazığ tek vücut olup yaralılarımızın yaraları anında sarılmıştır. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyor, birlik ve beraberliğimiz, huzurumuz daim olsun diyorum.”

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü