BAŞKAN YANILMAZ: "BUGÜN DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE'NİN TEMELLERİNİ ATIYORUZ"

25 Haziran 2018 Pazartesi 02:35 BAŞKAN YANILMAZ: Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, oyunu Cumhuriyet Mahallesi Cemil Meriç Fen Lisesi’nde kullandı. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, eşi Nebahat Yanılmaz ve çocukları ile birlikte saat 13.30’da, Cemil Meriç Fen Lisesi’ne gelerek, 1103 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Oy kullanma işlemini tamamlayan Başkan Yanılmaz daha sonra seçimlere ilişkin bir açıklama yaptı. Sonuçların ülkemiz, vatanımız, milletimiz ve İslam coğrafyası için hayırlı olmasını dileyen Başkan Yanılmaz, seçimlerin huzur içerisinde geçmesi için Elazığ Belediyesi olarak bir dizi çalışma yaptıklarını ifade etti. Elazığ Belediyesi olarak engelli, hasta ve bakıma muhtaç hemşerilerimizin vatandaşlık haklarını kullanmaları için özel araçlarla destek sağladıklarını kaydeden Başkan Yanılmaz, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: "Merkez köylerde seçmen gözüken vatandaşlarımız ile şehir merkezindeki engelli seçmenlerimize oy kullanacakları yerlere kadar kolaylık sağladık. Bunun yanında tüm sandık görevlilerimize öğlen yemeği ikramında bulunduk. Türkiye tarihi bir gün yaşıyor ve bizlerde bu tarihi güne hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bugün vermiş olduğumuz oylar ile Türkiye’nin büyümesine, gelişmesine, istiklal ve istikbaline daha fazla katkı sunuyoruz.”

SANDIK MÜSAHITLERINDEN TEŞEKKÜR

Seçimlerin huzurlu bir şekilde geçtiğini, yiyecek ve içecek ikramindan tutunda bütün ihtiyaclarin giderildigini kaydeden sandık müşahitleri ise Elazığ Belediyesi'ne teşekkür ettiler

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü