BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN RAMAZAN MESAJI

05 Mayıs 2019 Pazar 16:36 BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN RAMAZAN MESAJI Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, “Tüm İslam aleminin ve kıymetli hemşehrilerimin Ramazan’ı Şeriflerini tebrik ediyor, Ramazan ayının ülkemize, milletimize, İslam dünyası başta olmak üzere tüm insanlığa kardeşlik, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Başkan Şerifoğulları mesajında şunları kaydetti: "Birlik-beraberlik, hoşgörü, muhabbet, bereket, dayanışma ve yardımlaşmanın vücut bulduğu, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu kutlu zaman dilimi, aynı sofrayı, aynı manevi hissiyatı paylaşarak, kardeşlik iklimini iliklerimize kadar hissetmemize vesile olacaktır.

Tüm İslam aleminin ve kıymetli hemşehrilerimin Ramazan’ı Şeriflerini tebrik ediyor, Ramazan ayının ülkemize, milletimize, İslam dünyası başta olmak üzere tüm insanlığa kardeşlik, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum."

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü