BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

24 Kasım 2019 Pazar 10:55 BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları mesajında, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu anımsatarak; “Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz, gönüllerini dolduran meslek aşkıyla toplumu, hayatı ve dünyayı değiştirme gücü taşıyan bilge kişilerdir. Bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu emeklerinin manevi karşılığı olarak gören öğretmenlerimize duyduğumuz sevgi, saygı ve güven sınırsızdır. Bu duygularla başta görevi başında şehit olmuş eğitimcilerimiz olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah'tan rahmet ve mağfiret diliyor, emekli öğretmenlerimize de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü