BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

07 Kasım 2019 Perşembe 14:42 BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Cuma günü idrak edilecek Mevlid Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Cuma günü idrak edilecek Mevlid Kandili vesilesiyle bir mesaj yayımlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığlı vatandaşların ve tüm İslam aleminin kandilini tebrik etti.

Başkan Şerifoğulları mesajında; “Elazığlı vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecede yapılacak duaların, edilecek ibadetlerin Allah katında makbul olmasını temenni ediyorum. Rabbimden, bu mübarek gece vesilesiyle, İslam dünyasının birliğini, beraberliğini, dayanışmasını güçlendirmesini, tüm insanlığın acılarını ve gözyaşlarını dindirmesini niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü