BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

30 Temmuz 2020 Perşembe 12:27 BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN KURBAN BAYRAMI MESAJI Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları yayımladığı mesajında, “Kurban Bayramının ülkemiz ve tüm insanlık için esenlik ve barışa vesile olması temennisiyle milletimizin ve hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyorum.” dedi.

Bayramların birlik, beraberlik, yardımlaşma ve kardeşliği pekiştiren, güçlendiren önemli vesileler olduğunu ifade eden Başkan Şerifoğulları, mesajında şunları kaydetti: “Birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşım ve dayanışmanın en üst düzeye ulaştığı özel bir zaman dilimi olan bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Bu özel zaman dilimleri, toplumda birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın gelişip güçlendiği zamanlardır. İçinde bulunduğumuz salgınla mücadele döneminde her zamanki coşkudan biraz daha uzak geçireceğimiz bu bayramda daha güzel ve mutlu yarınlar için dost ve akraba ziyaretlerine bir süreliğine ara vermemiz gerekiyor. Kurban satış ve kesim noktalarında belirlenen tedbirlere kendimiz ve sevdiklerimiz için sıkı sıkıya uymalıyız. Sağlık Bakanlığımızın tedbirlerine sıkı sıkıya uymanın hepimiz için zorunlu birer ödev olduğunu unutmamalıyız.

Bu vesileyle, Kurban Bayramının ülkemiz ve tüm insanlık için esenlik ve barışa vesile olması temennisiyle milletimizin ve hemşehrilerimin Kurban Bayramını kutluyorum.”

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü