BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI SANAYİ MAHALLESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

24 Ocak 2020 Cuma 14:45 BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI SANAYİ MAHALLESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ‘Birlikte yönetim’ anlayışı çerçevesinde mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Şerifoğulları ziyaretleri kapsamında Sanayi Mahallesinde esnaflarla bir araya geldi.

Birim müdürleriyle birlikte Sanayi Mahallesinde incelemelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, sorun ve talepleri yerinde tespit ederek yapacakları çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Esnafları tek tek iş yerlerinde ziyaret ederek sohbet eden Başkan Şerifoğulları, sorun ve talepleri yerinde dinleyerek hızlı ve etkin çözüm ürettiklerini kaydetti. Başkan Şerifoğulları şehir insanının yaşam kalitesini en üst düzeye taşıma hedefiyle başta 11 ana başlıktaki 100 proje olmak üzere şehrin ihtiyaçları ve vatandaşın talepleri doğrultusunda mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarının altını çizerek, “Toplumun tüm kesimlerini kapsayan istişare toplantılarımızda gerçekleştirdiğimiz fikir alışverişiyle şehrin geleceğine katkı sağlıyoruz. Bugün de esnaf kardeşlerimizle bir aradayız. Onların sorunlarını  ve taleplerini dinledik. Hemşehrilerimizle bir arada bulunmaktan her zaman inanılmaz bir mutluluk duyuyoruz. Onların bizlere olan muhabbetleriyle de bu mutluluğumuz daha da artıyor. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içinde atacağımız her adımla Elazığ’ımız her geçen gün daha da gelişecek ve güzelleşecektir.” diye konuştu.

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü