BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, GAZİ VE VALİ FAHRİBEY CADDESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

13 Mayıs 2020 Çarşamba 16:15 BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, GAZİ VE VALİ FAHRİBEY CADDESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla yenilenen Gazi Caddesi ve Vali Fahribey Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları, Korona virüs (KOVİD-19) tedbirleri kapsamında araç trafiğine kapatılan Gazi Caddesi ve Vali Fahribey Caddesi’nin asfalt ve kaldırım çalışmalarının ardından yol çizgi çalışmalarının da tamamlanmasıyla hizmete hazır hale getirildiğini ifade ederek, “Tüm birimlerimizle şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda gelişimine katkı sağlayan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elazığ’ımızın en yoğun kullanılan Gazi Caddesi ve Vali Fahribey Caddesi’nin salgın tedbirleri kapsamında araç trafiğine kapalı olmasını fırsat olarak değerlendirerek, bu caddelerimizde yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Asfalt, kaldırım ve yol çizgi çalışmalarımızı tamamlayarak, her iki caddemize trafik açısından konfor kazandırmış olduk. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

YOL ÇİZGİLERİYLE GÜVENLİ ULAŞIM

Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü şehir genelinde yenilen yollarda yaya ve trafik güvenliğini oluşturmak amacıyla yol güvenlik çizgi çalışmalarını sürdürüyor.

Asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla yenilenen şehrin ana arterleri Gazi Caddesi ve Vali Fahribey Caddesi’nde de Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şerit çizgi çalışması, otopark düzenleme çizgisi, hissedilir zemin yaya geçidi çalışması, yaya geçidi ön uyarı ve bilgi zemin işaretleme çalışmaları, yatay ve düşey zemin işaretleme çalışmaları tamamlandı.

Trafik kuralları konusunda farkındalık oluşturan ve güvenli trafik akışına katkı sağlayan yol güvenlik çizgi çalışmalarının ardından Gazi Caddesi ve Vali Fahribey Caddesi araç trafiğine hazır hale getirildi.

Hizmet Kategorisi Ulaşım Hizmetleriİlgili Müdürlük Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü