BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, AKADEMİSYENLERİ AĞIRLADI

24 Ocak 2020 Cuma 15:29 BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, AKADEMİSYENLERİ AĞIRLADI Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü akademik kadrosunu ağırladı.

Fırat Üniversitesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aksın, Prof. Dr. Orhan Kılıç, Prof. Dr. İbrahim Yılmazçelik, Prof. Dr. M. Beşir Aşan, Prof. Dr. Ömer Osman Umar, Prof. Dr. Aydın Çelik, Prof. Dr. Mehmet Çevik, Prof. Dr. Füsun Kara, Prof. Dr. Rahmi Doğanay, Prof. Dr. Yüksel Arslantaş, Doç. Dr. Sezgin Güçlüay, Doç. Dr. Yavuz Haykır, Dr. Öğr. Üyesi Cuma Ali Yılmaz, Arş. Gör. Dr. Filiz Yıldırım, Arş. Gör. Dr. Arzu Şahin, Arş. Gör. Fatih Özçelik, Arş. Gör. Yavuz Kısa, Arş. Gör. Nihal Esen ve Arş. Gör. Berkay Yekta Özer, Fırat Üniversitesi İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi Tarih Bölümü mezunu olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret ettiler.

Fırat Üniversitesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aksın, Başkan Şerifoğulları’na başarı temennisinde bulunurken, Başkan Şerifoğulları da ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek teşekkür etti.

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü