BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, 21 EKİM GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

21 Ekim 2019 Pazartesi 15:18 BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, 21 EKİM GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Şerifoğulları, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla, toplumların aydınlatılmasında ve bilgilendirilmesinde önemli bir rol üstlenen basın mensuplarımız, demokratik kültürümüzün vazgeçilmez unsurları arasında yer almaktadır. Toplum yararını esas alan sorumluluk bilinciyle yeri geldiğinde son derece zorlu koşullarda hizmet eden basın mensuplarımıza özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor, başta Elazığ medyası olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü