ADEM’DEN AİLE EĞİTİM PROGRAMI

16 Ocak 2020 Perşembe 17:01 ADEM’DEN AİLE EĞİTİM PROGRAMI Elazığ Belediyesi Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi (ADEM) tarafından, bilinçli ebeveynlerle, mutlu ve sağlıklı nesiller yetiştirilmesine destek sağlamak amacıyla düzenlenen ‘Aile Eğitim Programı’ başladı.

Ailelere, çocuklara ve bireylere yönelik ücretsiz desteğiyle geniş kitlelere ulaşan Elazığ Belediyesi Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi, rehberlik ve eğitim desteğini sürdürüyor.

ADEM tarafından alanında uzman eğitmenlerin katılımıyla 13-18 Ocak tarihlerini kapsayan ‘Aile Eğitim Programı’, 60 kişinin katılımıyla başladı. Programda katılımcılara;

- Ailede Aidiyet ve Biz Bilinci

- Ebeveynlik ve Tutumları

- Kadın-Erkek Psikolojisi ve Eş Olma Dengesi

- Türk Medeni Kanununda Aile Hukuku

- İletişim ve Davranış Eğitimi

- Aile Sağlığı, Kronik Hastalıklar, Ev Kazaları ve Önlemleri, Zararlı Alışkanlıklar, Sağlıklı Beslenme ve Obezite ana başlıklarında bilgilendirme sağlanıyor.

Bilimsel bilgi desteği ile aileleri güçlendirmeyi hedefleyen eğitim programı sonunda katılımcılara Katılım Belgesi verilecek.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü