ADEM İKİNCİ YAZ KAMPI ETKİNLİKLERLE DEVAM EDİYOR

13 Temmuz 2018 Cuma 08:22 ADEM İKİNCİ YAZ KAMPI ETKİNLİKLERLE DEVAM EDİYOR Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi'nin çocuklar için düzenlediği ikinci yaz kampı çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

ADEM’in ikinci yaz kampı etkinlikleri kapsamında öğrenciler daha önce Elazığ Bilim ve Sanat Merkezi, at binicilik, Cip Barajı Mesire Alanı’nı ziyaret eden çocuklar bugün de Harput’u ziyaret ederek yapılan kazı çalışmalarını yerinde görme fırsatı yakaladılar.

Çocukların eğlenceli ve farklı bir zaman geçirmesi adına eğitmenleri ile beraber bisiklete binen çocuklar, sıcak havada serinlemek için ise havuzda gönüllerince eğlendiler.

Ziyaret kapsamında bir açıklama yapan ADEM sorumlusu Ayşe Keskin, çocukların hem sosyal hem de psikolojik hayatlarına katkı sunduklarını belirterek kamp için desteklerini esirgemeyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a teşekkür etti.

Kampta eğitim alan minikler ise yapmış oldukları açıklamalarda çok eğlendiklerini ve güzel vakit geçirdiklerini belirtiler.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü