ELAZIĞ RAMAZAN’A HAZIR26.05.2017 18:41Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yaptığı basın açıklamasıyla huzurun, merhametin ve kaynaşmanın en dorukta yaşandığı onbir ayın sultanı Ramazan ayının, ruhuna uygun bir şekilde idrak edilebilmesi için gerekli bütün hazırlıkları tamamladıklarını belirtti.“EVLİLİK OKULU” MEZUNLARINA SERTİFİKA26.05.2017 18:34Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (ADEM) tarafından düzenlenen “Evlilik Okulu” eğitim programlarına katılan kursiyerlere sertifikalarını verdi.Başkan Yanılmaz Akıllı Şehirler Konferansına Katıldı26.05.2017 16:33Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kamu Teknoloji Platformu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı’na katılarak, şehirler için tarımdan ulaşıma, kent planından sağlığa birçok konunun masaya yatırıldığı platformda, vatandaşlarımız için hayatı kolaylaştıracak kaynakların en doğru şekilde nasıl kullanılacağı konusunda sunum yaptıElazığ Belediyesi Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanına Yoğun İlgi26.05.2017 16:02Elazığ Belediyesi Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanına Elazığlı vatandaşların ilgisi her geçen gün daha da artıyorVezneler Hafta Sonu da Hizmet Verecek26.05.2017 15:14Elazığ Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre vatandaşların mağduriyetini giderebilmek için vezneler hafta sonu da hizmet verecekDaha Yeşil Bir Elazığ İçin26.05.2017 15:12Elazığ Belediyesi, yeşili ve oksijeni bol bir şehir yaşamı için kent genelinde sürdürdüğü çim, çiçek ve bitki dikim çalışmalarına devam ediyorRamazan Öncesi Kapsamlı Temizlik26.05.2017 15:06Elazığ Belediyesi, vatandaşlarımızın daha rahat ve temiz bir ortamda Ramazan ayı ibadetlerini idrak edebilmeleri için şehir genelinde bulunan cami, abdesthane ve karaçalı çeşmelerinin, temizliğini gerçekleştirdiBaşkan Yanılmaz’dan Prof. Dr.Berilgen İçin Başşağlığı Mesajı25.05.2017 15:36Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, makam odasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Said Berilgen için başsağlığı mesajı yayımladıElazığ Belediyesi Çocukların Neşesine Neşe Kattı24.05.2017 20:55Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde Elazığ Valiliği ve Elâzığ Belediyesi’nin TÜRSAK Vakfı işbirliğiyle düzenlediği “14.Çocuk Filmleri Festivali” minik öğrencilerin katılımıyla Belediye Kültür Merkezi’nde başladı. “Çünkü hayaller uçar, sınır tanımaz” sloganıyla yola çıkan festivalin ilk günü minik öğrencilere ev sahipliği yaptıHaydi Çocuklar Festival Başlıyor23.05.2017 16:46Her kesime olduğu gibi çocuklara yönelik projeleri ile dikkatleri çeken Elazığ Belediyesi, yeni bir projeyi daha hayata geçiriyorKur’an ve Sünnet Bütünlüğü Konferansı Yapıldı23.05.2017 15:15Ab-ı Hayat Vakfı ile Elazığ Belediyesi işbirliğiyle “Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü” konulu bir konferans düzenlendiOrduevi Kavşağı'nda Hummalı Çalışma22.05.2017 16:44Şehrin göz dolduracak projeleri arasında yer alan ve şehir trafiğini önemli oranda rahatlatacak olan Elazığ Belediyesi Orduevi Katlı Kavşak Projesinin yapım çalışmaları hızla devam ediyorAsfalt Çalışmaları Devam Ediyor22.05.2017 16:42Elazığ Belediyesi, alt yapı çalışmaları, mevsim koşulları ve yol genişletme çalışmaları nedeniyle şehir genelinde bozulan yollarda, bakım-onarım ve asfalt yenileme çalışmalarını sürdürüyorElazığ Belediyesi Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanı'na Yoğun İlgi22.05.2017 16:38Art arda gelen yağışlı günlerin ardından güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte vatandaşlar ailecek Elazığ Belediyesi Şehit Polis Fethi Sekin Mesire Alanına akın ettiBaşkan Yanılmaz, Tbb Meclis Üyeliğine Seçildi22.05.2017 16:36Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Türkiye Belediyeler Birliği'nin Ankara'da düzenlenen 2017 Yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısında Meclis Üyeliğine yeniden seçildi. Ankara'da yapılan toplantıya çok sayıda belediye başkanı ve meclis üyesi katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda bir yıl süreyle görev yapacak Encümen Üyelerin seçimi yapıldıBAŞKAN YANILMAZ ÇALIŞMALARI DENETLEDİ22.05.2017 07:33Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ataşehir Mahallesi Kuvayi Milliye Bulvarı'nda devam eden asfalt serim ve bisiklet yolu yapım çalışmaları ile Malatya Caddesi yürüyüş yolu ve yapılacak yeni bisiklet yolları güzergahında incelemelerde bulunduBAŞKAN YANILMAZ’DAN UNESCO AÇIKLAMASI19.05.2017 17:1416 Mayıs'ta Paris'te bulunan UNESCO merkez binasında yapılan tanıtım toplantısının ardından Elazığ’a dönen Başkan Mücahit Yanılmaz, toplantılarla ilgili bir basın toplantısı düzenledi. Medeniyetler merkezi Harput’un Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesine alınmasına ilişkin önemli bir adım atan Başkan Mücahit Yanılmaz, Kültür Park Mamuratül Aziz toplantı salonunda basın mensuplarıyla biraraya gelerek “Harput” için atılmış bu önemli adımla ...YENİ TAZİYE EVLERİ19.05.2017 17:02Elazığ Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hizmete sunduğu taziye evlerine farklı mahallelerde olmak üzere yenileri eklenmeye devam ediyor.BAŞKAN YANILMAZ’DAN 19 MAYIS MESAJI19.05.2017 16:58Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Yanılmaz yayımladığı mesajında, şu ifadelere yer verdi.ELAZIĞ BELEDİYESİ YAZA HAZIRLANIYOR19.05.2017 16:55Elazığ Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte, karasinek, sivrisinek, pire, kene, fare gibi zararlılara karşı etkin ilaçlama çalışmalarını hızlandırdı.