Elazığ Belediyesi’nden Birimler Arası Futbol Turnuvası

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazın talimatları kapsamında gerçekleştirilen Birim Müdürlükleri arası futbol müsabakalarında ilk hafta maçları cumartesi ve pazar günü oynanan dokuz...

17.11.2014 14:50
Yazı Boyutu: 11 15 20 24
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın talimatları kapsamında gerçekleştirilen Birim Müdürlükleri arası futbol müsabakalarında ilk hafta maçları cumartesi ve pazar günü oynanan dokuz karşılaşmayla başladı.
Belediyede görev yapan personelin mesai saatleri dışında da sosyal aktivitelerde bulunmak, kaynaşmasının sağlanıp, birim müdürlükleri arasında belediye hizmetlerinin yanı sıra sportif bir rekabet ortamı oluşturmak adına düzenlenen turnuvada A ve B gruplarında toplam 19 takım yer alırken, müsabakalar hafta sonları oynanıyor.  15 Kasım Cumartesi başlayan ve 16 Kasım Pazar günü de devam eden Elazığ Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvasının yaklaşık 2 ay sürmesi beklenirken grupların da ilk 4 sıraya giren takımlar daha sonra çapraz eşleşme sistemine göre final grubu maçları oynamaya hak kazanacaklar.
Elazığ Belediyesi’nde görev yapan personeller düzenlenen turnuva nedeniyle Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ederken, Başkan Mücahit Yanılmaz da çalıştığı kurumda mutlu olan personelin daha verimli ve başarılı olacağına inandıklarını ifade ederek, mesai sonrası zamanda da personelin sağlıklı zaman geçirmesine neden olan bu turnuvanın son derece çekişmeli maçlara sahne olduğunu kaydetti.
300 defa okundu.
          22 Aralık 2014 - 21:48

Tüm Anketler

Aktif durumda anket bulunmamaktadır.

22-12-2014 21:48

USD          2.2605