Zabıtadan Vatandaşa Gül Takdimi

13 Eylül 2017 Çarşamba 10:40 Zabıtadan Vatandaşa Gül Takdimi Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 191. yıldönümü Elazığ’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor
Her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli de Öğretmenevi önünde kurulan stantta vatandaşlara gül dağıttı. Şehir yaşamının daha düzenli olmasını sağlayan ve kolaylaştıran yerel yönetim kuruluşlarının önemli bir parçasını oluşturan zabıta ekiplerinin bu anlamlı davranışı da vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
Vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için fedakârca çalışan zabıta ekipleri de çiçek dağıtımı esnasında vatandaşlarımızın kendilerine karşı takındığı gülümser tutumun çok motive edici olduğunu ve mutlu ettiğini belirttiler.

Hizmet Kategorisi Zabıta Hizmetleriİlgili Müdürlük Zabıta Müdürlüğü