Yeni Bulvar Hizmet Vermeye Başladı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazın yerel seçimler öncesi açılacağı müjdesini verdiği Fırat Üniversitesi içerisinden geçen bulvar pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başladı

20.08.2014 17:08
Yazı Boyutu: 11 15 20 24
Yaklaşık 1500 metre uzunluğunda olan bulvarda çalışmalar 1,5 ay öncesinden tamamlanırken, üniversite güvenlik tedbirlerinin alınmasıyla beraber bulvar vatandaşların kullanımına açıldı. Çift gidiş, çift geliş yönlü olarak sürücülerin Çayda Çıra Mahallesi ve Keban Yoluna daha kısa ve zamandan kazanarak trafiğe takılmadan çıkmalarına olanak sağlayan bulvarda hatırlanacağı üzere son kontrolleri, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz bizzat yapmış ve yeni bulvarın hayırlı olmasını dilemişti.
Özellikle şehrin yeni yerleşim yerlerinden olan Çayda Çıra Mahallesi sakinleri bu bulvarı kullanarak Zübeyde Hanım Caddesi’ne daha rahat bir şekilde ulaşırken, Çayda Çıra Kavşağında da yoğunluğun azalması bekleniyor. Sürücülerin olumsuz bir durumla karşılaşmaması adına bulvar üzerinde Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından da bir dizi çalışma yürütülüyor. Bordür taşları trafik kurallarına uygun bir şekilde sürücülerin dikkatini çekecek bir şekilde boyanırken, yine ekipler kırmızı ışık ve sinyalizasyon sisteminin yanı sıra, trafik levhalarıyla da sürücüleri bilgilendiriyorlar.
Bulvar üzerinde ki yol şerit çizgileri de yine Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılırken, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler de bir yandan bulvarın üniversite tarafında kalan kısmına güvenlik tel örgüsünü çekmeye devam ediyorlar. Önümüzdeki günlerde bulvar üzerinde aydınlatma işlemi içinde ihale çalışmalarının başladığı öğrenildi.
413 defa okundu.

Kategorideki Diğer Haberler
  » 700 Yıllık Tarihi Çınar Ağacına Elazığ Belediyesi Sahip Çıktı
  » Elazığ Belediyesi’nden “Kurban El Kitabı”
  » Belediye Başkanımız Çok Büyük Düşünüyor
  » Dünya Kur'an Okuma Birincisi Hafız Remzi Er'den Kur’an Ziyafeti
  » Belediye Ve Esder’den Ahilik Kutlaması
  » Belediye Kurban Bayramına Hazır
  » İTFAİYE HAFTASI KUTLANIYOR
  » İş Sağlığı Ve Güvenliği Kurul Toplantısı
  » Başkan Mücahit Yanılmaz Birlik Vakfı Toplantısına Katıldı
  » Başkan Mücahit Yanılmaz Oto Galericiler Sitesi’nde İncelemelerde Bulundu
  » Başkan Mücahit Yanılmaz Okulunu Ziyaret Etti
  » Belediye Ve Esder’den Ahilik Haftası Etkinliği
  » Dünya Kur’an Okuma Birincisine Plaket
  » Başkan Mücahit Yanılmaz'dan Anadolu İHL'ye Ziyaret
  » Başkan Mücahit Yanılmaz'dan Kolordu Komutanı Korg. Yılmaz Uyar'a Ziyaret

Sitemizdeki Yeniliklerden Haberdar olmak İçin Abone Olun
Ad-Soyad:     Eposta:
          30 Eylül 2014 - 13:08

Tüm Anketler

Yenilenen Yüzü ve İçeriğiyle Web Sayfamızı Nasıl Buluyorsunuz?

30-09-2014 13:08

USD          2.2628