Personel Eposta | İletişim

Yeni Bulvar Hizmet Vermeye Başladı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazın yerel seçimler öncesi açılacağı müjdesini verdiği Fırat Üniversitesi içerisinden geçen bulvar pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başladı

20.08.2014 17:08
Yazı Boyutu: 11 15 20 24
Yaklaşık 1500 metre uzunluğunda olan bulvarda çalışmalar 1,5 ay öncesinden tamamlanırken, üniversite güvenlik tedbirlerinin alınmasıyla beraber bulvar vatandaşların kullanımına açıldı. Çift gidiş, çift geliş yönlü olarak sürücülerin Çayda Çıra Mahallesi ve Keban Yoluna daha kısa ve zamandan kazanarak trafiğe takılmadan çıkmalarına olanak sağlayan bulvarda hatırlanacağı üzere son kontrolleri, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz bizzat yapmış ve yeni bulvarın hayırlı olmasını dilemişti.
Özellikle şehrin yeni yerleşim yerlerinden olan Çayda Çıra Mahallesi sakinleri bu bulvarı kullanarak Zübeyde Hanım Caddesi’ne daha rahat bir şekilde ulaşırken, Çayda Çıra Kavşağında da yoğunluğun azalması bekleniyor. Sürücülerin olumsuz bir durumla karşılaşmaması adına bulvar üzerinde Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından da bir dizi çalışma yürütülüyor. Bordür taşları trafik kurallarına uygun bir şekilde sürücülerin dikkatini çekecek bir şekilde boyanırken, yine ekipler kırmızı ışık ve sinyalizasyon sisteminin yanı sıra, trafik levhalarıyla da sürücüleri bilgilendiriyorlar.
Bulvar üzerinde ki yol şerit çizgileri de yine Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılırken, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler de bir yandan bulvarın üniversite tarafında kalan kısmına güvenlik tel örgüsünü çekmeye devam ediyorlar. Önümüzdeki günlerde bulvar üzerinde aydınlatma işlemi içinde ihale çalışmalarının başladığı öğrenildi.
326 defa okundu.

Kategorideki Diğer Haberler
  » Zabıta’mızın 188. Yıldönümü Kutlu Olsun
  » Elazığ'ı Türkiye'nin En Temiz Şehri Haline Getireceğiz
  » Tanıtım Günleri’nin Misafir Odası, Elazığ Belediyesi’nin Standı Olacak
  » FKA Kurul Başkanı Gezer’den Başkan Mücahit Yanılmaz’a Ziyaret
  » Pazarcı Esnafına Yeni Düzenleme
  » Başkan Mücahit Yanılmaz’dan Yoğun Tempo
  » Başkan YANILMAZ'dan Milletveklimiz ALPAY'A Kutlama
  » Zafer Bayramı, Türk Milletinin Kudret Ve Kahramanlığının Bir Göstergesidir
  » Başkan Mücahit Yanılmaz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısına Katıldı
  » Zabıta'dan Yoğun Tempo
  » Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Kutlama
  » Karaçalı Suyunu Amaç Dışı Kullananlara Ceza
  » Cumhurbaşkanı'mız ve Başbakan'ımız Hayırlı Olsun
  » Üreten Belediye “Marangozhanede 1429 Ürün İmal Edildi”
  » Benim Belediyem Dergisi’nin 4. Sayısı Çıktı

Sitemizdeki Yeniliklerden Haberdar olmak İçin Abone Olun
Ad-Soyad:     Eposta:
          3 Eylül 2014 - 05:05

Tüm Anketler

Aktif durumda anket bulunmamaktadır.

03-09-2014 05:05

USD          2.1735