ELAZIĞ BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE ÖMER AHMET TURHAN SAHNE ALDI

On bir ayın sulatanı Ramazan ayı süresince her gün olan Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, “Sen Türkülerini Söyle” programında birinci olan Sanatçı Ömer Ahmet Turhan’ın muhteşem dinleti programıyla devam ediyor.

ELAZIĞ BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE ÖMER AHMET TURHAN SAHNE ALDI

Elazığ Belediyesi tarafından, Ramazan ayına özel manevi iklimi geniş kitlelerle buluşturacak olan etkinlikler devam ediyor.
Ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinliklerin 15. gününde “Sen Türkülerini Söyle” programında birinci olan Sanatçı Ömer Ahmet Turhan’ sahne aldı.
Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen konser, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Konser alanını dolduran Elazığlı vatandaşlar, Ömer Ahmet Turhan’ın ezgilerine hep birlikte eşlik ettiler.
Program, günün anısına Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu’nun Ömer Ahmet Turhan’a Elazığ Belediyesi Çinicilik Kursu'nda el emeği göz nuru yapılan fincan takımının hediye edilmesi ile sona erdi.
Aileleriyle birlikte Ramazan etkinliklerine katılan minikler fuar alanında kurulan çocuk etkinlik alanında doyasıya eğlendi.
BU AKŞAM ÖMER KARAOĞLU ELAZIĞLILARLA BULUŞUYOR
Elazığ Belediyesi Ramazan programlarında 26 Mart Salı günü (Bugün) saat 20.30’da tasavvuf müziğinin sevilen isimlerinden Ömer Karaoğlu, seslendireceği ezgi ve ilahilerle dinleyicileriyle buluşacak.
27 MART’TA YÜCEL ARZEN KONSERİ
Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerine, 27 Mart Çarşamba günü bestelediği parçalarla büyük beğeni toplayan Yücel Arzen konuk olacak.
TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.